TRATAMENTE INAINTE SI DUPA SARCINA

Home Tratamentele speciale Beauty 9

TRATAMENTE INAINTE SI DUPA SARCINA

TRATAMENTE INAINTE SI DUPA SARCINA:

BEAUTY 9 Center ofera multiple servicii pentru doamne, de efectuat inainte, in timpul si dupa sarcina, pentru a-si pastra silueta in aceasta perioada plina de schimbari fizice.

TRATAMENTE INAINTE DE SARCINA:

LPG Cellum M6 Endermolab 2 – O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie. Acest tratament se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Procedura  are o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei,  a microcirculatiei si a sistemului limfatic. Rezultatele sunt: scaderea in centimetri, reducerea aspectului de coaja de portocala , dislocarea si eliminarea grasimii profunde si remodelarea intregii siluete.

Biostimulare – Biostimularea cu Ultratone Futura Pro produce efecte similare cu cele ale unui efort fizic obisnuit cum ar fi aerobicul, dar nu trebuie sa inlocuiasca aceste activitati. Biostimularea imita modelul fiziologic prin care creierul actioneaza asupra diverselor organe si sisteme. Rezultatul biostimularii este o contractie musculara totala, care asigura un corp tonifiat si ferm.

Impachetari – Salonul BEAUTY 9 va ofera un pachet complet de impachetari disponibile AICI.

TRATAMENTE IN TIMPUL SARCINII:

Tratament pentru picioare obosite (umflate) – Tratament manual pe baza de masaj drenant, care se face pana la coapse, fiind concentrat pe talpa, prin puncte specifice de presiune si efloraj.  Procedura dureaza 45 de minute. Are efect de stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic, indepartand astfel retentia de apa si redand  confortul picioarelor.

TRATAMENTE DUPA SARCINA:

Biostimulare – Biostimularea cu Ultratone Futura Pro produce efecte similare cu cele ale unui efort fizic obisnuit cum ar fi aerobicul, dar nu trebuie sa inlocucuiasca aceste activitati. Biostimularea imita modelul fiziologic prin care creierul actioneaza asupra diverselor organe si sisteme. Rezultatul biostimularii este o contractie musculara totala, pentru asigurarea tonusului optim al pielii.

LPG Cellum M6 Endermolab 2 – O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie si care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate. Acestea au rol de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, a microcirculatiei si a sistemului limfatic, cu rezultate vizibile in ceea ce priveste pierderea in centimetri, reducerea aspectului de coaja de portocala si dislocarea grasimii profunde. Astfel, silueta este remodelata rapid si fara durere.

LPG Tratament Lipomassage – Reduce depozitele dificile de grasime din partea superioara si inferioara a corpului, diminueaza efectul de coaja de portocala si restructureaza pielea. Accelereaza lipoliza cu 40%,  silueta este remodelata si subtiata, iar pielea este tonifiata.

LPG Tratament Reducerea Celulitei – Reduce depozitele de grasime, celulita si redensifiaza pielea. Atenueaza aspectul  de coaja de portocala si confera fermitate pielii.

LPG Tratament de Drenaj – Accelereaza circulatia sanguina si asigura un efect imediat de bunastare si confort. Ajuta la mobilizarea si eliberarea din corp a pana la un litru de apa. Stimuleaza drenajul limfatic.

LPG Tratament Fermitate si Contur – Redensifiaza pielea in profunzime prin activarea productiei de colagen si elastina. Silueta este tonifiata, pielea este mai ferma.

Radiofrecventa Refit – Tratamentul REFIT este un tratament ce foloseste radiofrecventa, una dintre cele mai importante si mai inovatoare tehnologii estetice folosite in lupta impotriva celulitei, a vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat. Tratamentul cu radiofrecventa este o alternativa la operatiile estetice recomandate de specialisti, fiind un bun tratament pentru vergeturi si celulita.

Presoterapie – Presoterapia este o metodă relativ nouă, care se face prin drenaj limfatic. Este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate excelente în slăbire. Pentru acest tratament corporal se folosesc pantaloni care au cinci camere. Fiecare camera se umfla separat pornind de la glezna inspre genunchi, zona fesiera, abdomen si brațe. Prin masajul cu presiuni de aer comprimat se realizeaza o activare a tuturor punctelor ganglionare si se accelereaza si eliminarea toxinelor, prin  caile urinare si limfatice.

Impachetari – Salonul BEAUTY 9 Center ofera pachete complete de impachetari disponibile AICI.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU TRATAMENTE INAINTE SI DUPA SARCINA