TRATAMENTE BARBATI

TRATAMENTE BARBATI:

BEAUTY 9 Center ofera mai multe servicii ce se adreseaza domnilor.

TRATAMENTE CORP:

Biostimulare – Biostimularea cu Ultratone Futura Pro produce efecte similare cu cele ale unui efort fizic obisnuit ,cum ar fi aerobicul, dar nu trebuie sa inlocuiasca aceste activitati. Biostimularea imita modelul fiziologic prin care creierul actioneaza asupra diverselor organe si sisteme. Rezultatul biostimularii, din punct de vedere muscular va fi o contractie musculara totala.

LPG Cellum M6 Endermolab 2 – O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie si care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic, cu rezultate precum: pierderea in centimetri, diminuarea aspectului de coaja de portocala, eliminarea grasimii profunde si incapatanate si remodelarea rapida a siluetei.

LPG Tratament Lipomassage – Reduce depozitele dificile de grasime din partea superioara si inferioara a corpului, diminueaza efectul de coaja de portocala si restructureaza pielea. Accelereaza lipoliza cu 40%, silueta este remodelata si subtiata, pielea este tonifiata.

TRATAMENTE FATA:

Tratamente LPG pentru fata – Tratament de inalta inovatie tehnologica. La fel cum corpul tau are nevoie de activitate fizica, tot asa si celulele tenului au nevoie de stimulare pentru a functiona optim.

LPG anti-imbatranire si redensifierea pielii in 35 de minute – Tratament de inalta inovatie tehnologica. La fel cum corpul tau are nevoie de activitate fizica, tot asa si celulele tenului au nevoie de stimulare pentru a functiona! Zona cu probleme este tratata rapid si foarte eficient. Zonele ce pot fi tintite sunt: zona superioara a fetei (pungile de sub ochi si cearcanele), ridurile din zona ochilor/zona gurii, ovalul facial, barbia dubla, gatul.

Radiofrecventa faciala – Radiofrecventa faciala este o unda de radio frecventa, ce penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Prin incalzirea locala se realizeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si, in acelasi timp, se stimuleaza metabolismul fibroblastelor , accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Tratamente Dermia – Tratamente complexe pentru fata ta care te ajuta sa ai un ten mai curat si mai tanar.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU TRATAMENTE INAINTE SI DUPA SARCINA