MASAJUL FACIAL

PRETURI

MASAJ FACIAL

RELAXARE

SI PLACERE

Masaj facial

60 ron

Durata: 30 minute

MASAJUL FACIAL:

Masajul facial joacă un rol-cheie în menținerea frumuseții și a elasticității pielii. Alimentația, stilul de viață, stresul, produsele de îngrijire, factorii externi (poluarea, soarele, vântul, frigul, căldura excesivă) afectează aspectul tenului nostru, ducând la apariția ridurilor, la îmbătrânirea pielii, la pierderea culorii și elasticității sale. Pe termen lung, masajul facial făcut în mod regulat are beneficii incredibile asupra pielii.

 

Masajul facial contribuie la păstrarea conturului facial, la stimularea circulației sângelui în țesuturi (pentru ca tenul tău să capete culoare), la atenuarea depozitelor de grăsime, a ridurilor și a liniilor fine, la absorția eficientă a produselor de hidratare a pielii, dar și la reactivarea producției de colagen și elastină, atât de importante pentru menținerea unui ten frumos, sănătos și tânăr.

 

Masajul Facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat in corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile. Actiunea uleiurilor terapeutice folosite, precum si stimularea punctelor reflexogene au un efect rapid de revitalizare a fetei, care isi recapata stralucirea si tonusul.

 

Stresul este un factor declansator pentru aparitia ridurilor. Masajul facial detensioneaza, avand un puternic efect antirid. Tenul tau isi va recapata garantat prospetimea si vitalitatea. Acest masaj facial antirid este recomandat atat in perioada de iarna, dar si in cea de vara, atunci cand temperaturile sunt la extreme.

MASAJ FACIAL, BENEFICII:

– are efect de calmare la nivelul fetei;
– ofera elasticitate si suplete tenului;
– intareste musculatura fetei;
– ajuta la ridicarea pometilor;
– reduce ridurile, in special cele de expresie;
– ajuta la relaxarea si detensionarea intregului organism.

MASAJ FACIAL, CONTRAINDICATII :

Masajul facial nu este recomandat persoanelor cu boli de piele sau cu rani deschise.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0745 334 243
0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU MASAJ FACIAL