SERVICII DE MACHIAJ

Home Tratamentele faciale Beauty 9

Servicii de machiaj Beauty 9

PRETURI

Servicii de machiaj Beauty 9

Beauty 9

SERVICII DE MACHIAJ

Make up seara

250 ron

Make up mireasa

350 ron

Un smokey eyes care accentuează privirea, cele mai senzuale buze în degrade, un contouring impecabil și cele mai cool mixuri de culori și texturi: un machiaj care îți pune în valoare trăsăturile, de cele mai multe ori, cel mai bun boost de încredere în sine. Până la urmă, aceasta este și menirea make-ul-ului: să ne scoată în evidență frumusețea, să ascundă micile imperfecțiuni, să ne ajute să ne simțim excelent în pielea noastră, cu chipul nostru, în fiecare zi!

 

Din dorința de a oferi servicii de înfrumusețare complexe și complete, Beauty 9 vă pune acum la dispoziție și servicii de machiaj. Fie că mergeți la un party, un eveniment social sau o simplă întâlnire, Ingrid Balas, make-up artistul Beauty 9, va avea grijă întotdeauna să vă transforme look-ul într-unul spectactulos, care va atrage toate privirile.

 

Irina s-a apucat de make-up din pasiune, însă, după șapte cursuri/masterclass-uri în urma cărora a obținut și câteva acreditări, pasiunea sa a devenit un job de care se bucură zi de zi. A lucrat ca make-up artist pentru diferite emisiuni TV, dar și pentru o serie de reclame, filme, clipuri muzicale și shooting-uri. Iar acum vă așteaptă la Beauty 9 pentru a aduce un strop de magie pe chipul fiecăreia dintre voi!

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU MACHIAJ