SERVICII DE APLICARE GENE

Home Tratamentele faciale Beauty 9

Servicii de aplicare gene Beauty 9

PRETURI

Servicii de machiaj Beauty 9

Beauty 9

SERVICII DE APLICARE GENE

Make up seara

250 ron

Make up mireasa

350 ron

Aspectul genelor influențează enorm look-ul oricărei persoane, așa că atenția pe care le-o acordăm este foarte, foarte importantă. Genele dese, dar care arată natural conturează privirea și pun în evidență frumusețea și culoarea ochilor.

 

Din dorința de a oferi servicii de înfrumusețare complexe și complete, Beauty 9 vă pune acum la dispoziție și servicii de aplicare gene. Eliza, master lash stylistul Beauty 9, se va ocupa de fiecare dată să vă transforme genele în unele de invidiat, folosind cele mai eficiente metode.

 

1D (fir cu fir) este tehnica clasică japoneză de aplicare a genelor, ce oferă ochilor un volum clasc, aerisit. Timpul de lucru: 1h – 1h 30. În cazul tehnicii 1D se recomandă reaplicarea de fiecare dată, având în vedere numărul mic de extensii aplicate.

 

2D este tehnica rusească de aplicare a genelor. Spre deosebire de 1D, tehnica 2D implică aplicarea a câte două extensii mult mai subțiri pe fiecare geană, ceea ce înseamnă că, deși volumul lor este mai mare, aspectul este mai fin. Întreținerea: 3-4 săptămâni.

 

3D este tehnica ruseascp triplă de aplicare a genelor. Se aplică pe fiecare geană câte trei extensii mai subțiri decât la 2D, ceea ce înseamnă că este cea mai voluminoasă tehnică, dar și cea mai fină și de durată. Întreținerea: 3-4 săptămâni.

 

Vă așteptăm la Beauty 9 pentru a avea genele la care ați visat dintotdeauna!

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU APLICARE GENE