RADIOFRECVENTA FACIALA

Home Tratamentele faciale Beauty 9

Radiofrecventa faciala

PRETURI

RADIOFRECVENTA FACIALA

CELE MAI NOI

ECHIPAMENTE

Refit Anti-aging - antirid

160 ron

Durata: 30 minute

Refit Luminozitate - stralucire

160 ron

Durata: 30 minute

RADIOFRECVENTA FACIALA:

Radiofrecvența este o tehnologie estetică non-invazivă, tot mai des folosită grație efectelor pe care le are asupra corpului, fiind eficientă împotriva celulitei, a vergeturilor, a depozitelor de grăsime. Tratamentul REFIT presupune aplicarea undelor de radiofrecvență cu efect de încălzire pe zonele afectate de pe corp sau față.

 

Odată cu trecerea timpului, celulele nu mai produc colagen și elastină, iar pielea începe să îmbătrânească și își pierde fermitatea și strălucirea. Partea bună este că există soluții și că tehnologia ne sare încă o dată în ajutor. Radiofrecvența facială constă în folosirea undelor de radiofrecvență, care penetrează straturile pielii pentru a încălzi selectiv țesuturile, rezultând stimularea producției de elastină și colagen. În urma REFIT-ului facial, ridurile și liniile fine sunt atenuate, pielea capătă fermitate și tonus, țesuturile sunt oxigenate, ceea ce contribuie la aspectul radios al tenului, iar conturul facial este remodelat.

 

Radiofrecventa faciala este o unda de radio frecventa, ce penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Prin incalzirea locala se realizeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si, in acelasi timp, se stimuleaza metabolismul fibroblastelor, pentru producerea de noi fibre de colagen si elastina.

 

Regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii, asigurandu-i acesteia un aspect sanatos si intinerit. Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat de lifting, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

BENEFICIILE RADIOFRECVENTEI FACIALE:

– lifting fara chirurgie;
– netezirea ridurilor si liniilor de expresie;
– diminuarea pliurilor nazo-labiale;
– reducerea barbiei duble;
– reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor;
– sprancene mai ridicate si pleoape mai ferme;
– stimularea elastinei si a colagenului.

CONTRAINDICATIILE RADIOFRECVENTEI FACIALE:

Radiofrecventa faciala este contraindicata la pacientii cardiaci cu pace-makere, la cei care sufera de epilepsie sau care au infectii acute ale pielii, eczeme si herpes facial. De asemenea, este contraindicat sa fie folosit de doamnele insarcinate sau care alapteaza. Nu pot efectua acest tratament nici persoanele care au suferit interventii chirurgicale pe zona tratata in ultimele sase luni, cele care au suferit de cancer in ultimii cinci ani sau cele care au stift dentar.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU RADIOFRECVENTA FACIALA