LPG FATA LIFTMASSAGE

PRETURI

LPG FACIAL (LIFTMASSAGE)

CELE MAI NOI

ECHIPAMENTE

Tratament Express (o zona focus)

60 ron

Durata: 15 minute

Tratament Classic (toata fata riduri si fermitate)

120 ron

Durata: 30 minute

Tratament Anti-aging si Lifting (fata, gat, decolteu)

150 ron

Durata: 45 minute

Care este secretul tenului perfect, mereu tânăr și frumos? Aceasta este întrebarea la care industria de beauty a încercat întotdeauna să răspundă, căutând soluții pentru o gamă variată de probleme. Până la un punct, îngrijirea de bază pe care i-o acordăm tenului nostru este îndeajuns, însă trecerea timpului produce efecte pe care, de multe ori, nu le putem controla. După vârsta de 25 de ani, orice femeie trebuie să aibă mai multă grijă de pielea ei, pentru că celulele tinere încep să își reducă producția de colagen și elastină. În consecință, pielea își pierde din densitate, nu mai este la fel de fermă, iar primele semne ale îmbătrânirii își fac apariția.

 

LPG Liftmasagge: fără riduri!

 

Chiar dacă problemele tenului se complică în timp, partea bună este acum putem atenua ridurile, pielea lăsată și tenul tern prin LPG Liftmassage, un tratament inovator, care poate combate rapid semnele îmbătrânirii. Studiile clinice efectuate la nivel mondial au demonstrat că acțiunile intense ale noului LPG M6 ENDERMOLAB 2 reactivează producerea de colagen și elastină.

 

Cum funcționează acest aparat?

 

Cu ajutorul rolelor independent motorizate (tehnologia „Independent Motorised Rollers – IMR”) ENDERMOLAB 2 stimulează pielea și țesuturile, acționând asupra zonelor cu probleme. Primele rezultate pot apărea chiar după prima ședință: tenul devine mai tonifiat și mai plin, ridurile sunt reduse și este redată luminozitatea naturală a pielii.

 

Tipuri de tratament LPG Facial

 

  • Tratament Express: tratamentul se aplică pe o singură zonă a feței.
  • Tratament Classic: ridurile sunt atenuate, tenului îi sunt redate fermitatea și strălucirea. Tratamentul se aplică pe toată fața.
  • Tratament Antiageing & Lifting: tratamentul se aplică pe față, gât și decolteu. Se acționează asupra ridurilor și liniilor fine, pielea devine mai plină, luminoasă, iar conturul facial este remodelat.

 

NOTĂ: Tratamentul LPG pentru față, Liftmassage, se efectuează în BEAUTY 9 Center numai cu cel mai nou echipament de pe piață: LPG M6 ENDERMOLAB 2. Tratamentul se adresează și bărbaților.

BENEFICIILE LPG FACIAL:

– reducerea ridurilor si a liniilor fine;
– efectuarea drenajului limfatic – se elimina pungile de sub ochi si cearcanele;
– efect de lifting non- chirurgical;
– efect anti-aging;
– redarea luminozitatii;
– refacerea conturului facial;
– asigurarea regenerarii celulare;
– revascularizarea tenului.

CONTRAINDICATIILE LPG FATA:

Acest tratament este contraindicat persoanelor cu herpes, vitiligo si acnee.

Salonul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU LPG FACIAL