TRATAMENTE DERMIA

PRETURI

TRATAMENTE DERMIA

RELAXARE

SI PLACERE

Tratament Anti-aging

250 ron

Durata: 90 minute

Tratament Reimprospatare

200 ron

Durata: 60 minute

Tratament Corector Antipete/Cicatrici

250 ron

Durata: 60 minute

Tratament Antiacnee

250 ron

Durata: 60 minute

Tratament Calmant Ten Sensibil

200 ron

Durata: 30 minute

Tratament Microdermabraziune

90 ron

Durata: 15 minute

Tratamente Anti-aging Barbati

250 ron

Durata: 90 minute

Tratament Relaxant Barbati

250 ron

Durata: 60 minute

TRATAMENTE DERMIA:

BEAUTY 9 Center pune la dispoziția clienților tratamentele faciale de la Dermia Solutions. Tratamentele dețin patente unice, iar eficiența lor este dovedită științific. Sunt recomandate pentru a trata: liniile de expresie, din jurul buzelor, ridurile profunde, acnee și cicatrici. Care vi se potrivește?

 

Tratament Antiageing

Dermia Antiaging este un tratament targetat și eficient, care țintește zonele cu semne de îmbătrânire. Având un efect de lifting, tratamentul întinde pielea și stimulează producția de colagen și elastină, două substanțe care susțin structura și tinerețea pielii. În urma tratamentului, ridurile, cicatricile și semnele post-acnee vor fi ameliorate, conturul facial va fi definit, tenul va căpăta un aspect uniform, luminos, iar porii vor arăta mult mai bine.

 

Tratament Reîmprospătare

Cearcăne, pungi sub ochi, ten tern, lipsit de strălucire? Tratamentul Dermia Reîmprospătare este gândit pentru a revitaliza tenul obosit, marcat de semnele oboselii.

 

Tratament Corector Antipete/Cicatrici

Soarele, schimbările hormonale, vârsta, anumite medicamente sau produse cosmetice pot provoca, adesea, apariția unor pete inestetice pe piele. La fel de enervante sunt și semnele sau cicatricile cauzate de acnee sau alte afecțiuni ale dermei. Tratamentul Dermia Corector Antipete/Cicatrici atenuează petele apărute pe piele și estompează cicatricile, rezultatul fiind un ten uniform, fără cusur.

 

Tratament Antiacnee

Puncte negre, pori dilatați, coșuri și exces de sebum: acneea este o problemă care poate da multe dureri de cap. Dermia Antiacnee este un tratament care curăță pielea în profunzime, exfoliază și îndepărtează celulele moarte (prin poliabraziune) și permite substanțelor active din cremă și mască să pătrundă în profunzime, vindecând zonele afectate.

 

Tratament Calmant Ten Sensibil

Tenul sensibil este mai predispus la apariția unor pete roșii, iritații sau inflamații decât alte tipuri de ten. Tratamentul Dermia Calmant calmează și protejează tenul sensibil de agresiunea unor factor externi, care îi pot provoca probleme și dezechilibre.

 

Tratament Microdermabraziune

Microdermabraziunea este, de fapt, un peeling facial care durează numai 15 minute și care presupune eliminarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii cu ajutorul unui dispozitiv abraziv special. În felul acesta este stimulată producția de colagen și elastină, iar tenul rămâne curat, catifelat, luminos.

 

Tratament Antiageing Bărbați

Trecerea timpului își pune amprenta și asupra tenului bărbaților, care nu scapă de problema ridurilor și a liniilor filme. Tratament Dermia Antiageing este conceput special pentru nevoile tenului masculin și atenuează semnele procesului de îmbătrânire a pielii.

 

Tratament Relaxant Bărbați

Tratamentul este menit să contribuie la relaxarea pielii și la detensionarea mușchilor feței. În felul acesta, tenul va căpăta un aspect uniform, hidratat și luminos.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beauty9.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU TRATEMENTE DERMIA