TRATAMENTE FACIALE

Home

Tratamentele faciale Beauty 9

SALON INFRUMUSETARE BEAUTY 9

Servicii tratamente faciale

Tratamentele faciale de la Dermia Solutions. Tratamentele sunt recomandate pentru a trata: liniile de expresie, din jurul buzelor, ridurile profunde, acnee și cicatrici.

Chiar dacă problemele tenului se complică în timp, partea bună este acum putem atenua ridurile, pielea lăsată și tenul tern prin LPG Liftmassage, un tratament inovator, care poate combate rapid semnele îmbătrânirii.

În urma REFIT-ului facial, ridurile și liniile fine sunt atenuate, pielea capătă fermitate și tonus, țesuturile sunt oxigenate, ceea ce contribuie la aspectul radios al tenului, iar conturul facial este remodelat.

Microdermabraziunea este, de fapt, un peeling facial care durează numai 15 minute și care presupune eliminarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii cu ajutorul unui dispozitiv abraziv special.

Un smokey eyes care accentuează privirea, cele mai senzuale buze în degrade, un contouring impecabil și cele mai cool mixuri de culori și texturi: un machiaj care îți pune în valoare trăsăturile, de cele mai multe ori, cel mai bun boost de încredere în sine.

Aspectul genelor influențează enorm look-ul oricărei persoane, așa că atenția pe care le-o acordăm este foarte, foarte importantă. Genele dese, dar care arată natural conturează privirea și pun în evidență frumusețea și culoarea ochilor.