MASAJUL ANTICELULITIC

Home Tratamentele corporale Beauty 9

Masajul anticelulitic

PRETURI

MASAJ ANTICELULITIC

RELAXARE

SI PLACERE

Masaj anticelulitic

100 ron

Durata: 50 minute

NOU

MASAJUL ANTICELULITIC:

Masajul anticelulitic ajuta la diminuarea, tinerea sub control si chiar eliminarea celulitei. Celulita este o afectiune a testului adipos, deteriorat in urma tulburarilor aparute la nivelul circulatiei sangvine si limfatice, care se manifesta printr-un aspect neplacut al pielii din zona pelvina, de pe abdomen, de pe membrele inferioare si superioare, denumit si „coaja de portocala”. Odata cu inaintarea in varsta si cu diversele probleme ale tesuturilor, acumularile locale de grasime se transforma in denivelari ale pielii și, mai departe, in noduli. Cel mai bun remediu este masajul anticelulitic.

Masajul anticelulitic se aplica local, pe pielea cu aspect de “coaja de portocala”, iar manevrele de masare alterneaza de la superficial la profund si de la relaxant la rapid. Desi in cazul unor procedure mai intense puteti resimti durere, zona nu se va invineti, iar specialistul Beauty 9 va adapta intensitatea miscarilor la gradul de suportabilitate a clientului. Pentru ca efectul masajului anticelulitic sa fie amplificat se vor folosi uleiuri si creme profesionale cu un puternic efect anticelulitic.

Echipa BEAUTY 9 recomanda un numar de minim 5 sedinte pentru a vedea rezultate sesizabile, iar efectele asteptate se vor vedea dupa minim 12 masaje, efectuate cate 2 pe saptamana.

BENEFICIILE MASAJULUI ANTICELULITIC:

– celulita si vergeturile sunt diminuate considerabil si uneori chiar eliminate;
– se reduce tesutul adipos al zonei masate;
– circumferinta corporala se micsoreaza;
– pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea;
– musculatura zonei masate se tonifica, la fel si articulatiile si ligamentele;
– circulatia sangvina si cea limfatica sunt stimulate;
– tranzitul intestinal si metabolismul se imbunatatesc;
– organismul este detoxifiat.

CONTRAINDICATII MASAJ ANTICELULITIC:

Masajul anticelulitic este contraindicat in caz de inflamatii dermatologice acute. In caz de varice pronuntate, masajul va ocoli zona cu probleme. Se recomanda ca in perioada menstruatiei sedintele de masaj anticelulitic sa se efectueze la intensitate minima- in primele 2 – 4 zile de menstruatie este recomandata intreruperea tratamentului cu masaj anticelulitic (in aceasta perioada sensibilitatea corporala este crescuta si este foarte posibil sa se resimta hiar durere de catre client) . Intreruperea se va prelungi cat timp fluxul menstruatiei este abundent.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU MASAJ ANTI-CELULITIC