PRESOTERAPIA

PRETURI

Presoterapie

CELE MAI NOI

ECHIPAMENTE

PRESOTERAPIE

60 ron

Durata: 40 minute

Presoterapia este o terapie relativ nouă, care are toate șansele să devină preferata multor femei. Procedura este antistres, relaxantă și are rezultate dovedite în slăbirea și tonifierea corpului. Ce ne putem dori mai mult?

Cum funcționează presoterapia?

 

Terapia se efectuează prin drenaj limfatic. Pentru acest tratament se folosesc pantaloni cu cinci camere, care se umflă separate, pornind de la gleznă înspre genunchi, continuând cu zona fesieră, abdomen și brațe. Prin masajul cu presiuni de aer comprimat se realizează o activare a tuturor punctelor ganglionare și se accelerează eliminarea toxinelor și a substanțelor reziduale, prin căile urinare și limfatice. Practic, presoterapia implică activarea unor puncte-cheie ale corpului, puncte care produc efecte importante în organism.

Care sunt beneficiile presoterapiei ?

 

Având la bază drenajul limfatic, presoterapia ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la eliminarea apei reținute în exces.  În plus, aceasta contribuie la atenuarea celulitei și la remodelarea corporală, dar și la relaxarea musculară și la reducerea inflamațiilor. Va fi cu siguranță unul dintre cele mai plăcute tratamente pe care le veți încerca.

 

Notă: Pentru un efect de durată și cu rezultate observabile, echipa BEAUTY 9 recomandă un pachet complet de 10 sedințe, efectuate cu regularitate. Este necesară o perioadă de întreținere a rezultatelor, constând în 1-2 ședințe pe saptamană. De asemenea, acest tratament îmbunătățește tonusul pielii, favorizează aportul de oxigen al celulelor, având, astfel, un puternic efect anticelulitic.

CONTRAINDICATIILE PRESOTERAPIEI:

Acest tratament este contraindicat persoanelor care sufera de claustrofobie si gravidelor.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU PRESOTERAPIE