BIOSTIMULARE ULTRATONE

Home Tratamentele corporale Beauty 9

Biostimularea Ultratone

CELE MAI NOI

ECHIPAMENTE

Tratamente Corp

60 ron

Durata: 30 minute

Tratament Slabire

60 ron

Durata: 30 minute

Tratament Celulita

60 ron

Durata: 30 minute

Tratament Fermitate

60 ron

Durata: 30 minute

Tratament Detox

60 ron

Durata: 30 minute

Nu aveți timp și, uneori, nici energie să ajungeți la sală atât de mult pe cât ar trebui? Chiar dacă nu încurajăm absențele de la sală, știm că sunt inevitabile. Partea bună însă este că există metode prin care aceste absențe sunt compensate.

 

Tratamentul de Biostimulare ULTRATONE produce efecte similare cu cele ale unui efort fizic obișnuit, cum ar fi cel depus în timpul unei sesiuni de aerobic, dar nu trebuie să înlocuiască activitățile sportive. Biostimularea imită modelul fiziologic prin care creierul acționează asupra diverselor organe și sisteme. Rezultatul biostimulării, din punct de vedere muscular, va fi o contracție musculară totală.

Cum funcționează Biostimularea Ultratone?

Principiul acestei terapii este unul foarte simplu: se aplică electrozi pe zonele corpului care urmează să fie tratate, iar impulsurile electrice ajung la fibrele musculare pe care le stimulează, generând contracția acestora.

 

Tehnica seamănă cu cea a electrostimulării, dar e mult îmbunătățită și mai bine adaptată la nevoile corpului nostru. Electrostimularea este o metodă mai veche, ce realizează o stimulare musculară grosieră, folosind curenți neadaptați optim fiziologiei umane. În schimb, biostimularea folosește peste 40 de tipuri de impulsuri electrice de intensitate mică, frecvența și durata sunt variabile, în concordanță cu impulsurile biologice naturale.

Ce beneficii are Biostimularea Ultratone?

Pe lângă contracția musculară, care asigură tonifierea și remodelarea corporală, biostimularea produce și alte efecte complexe: activarea lipolizei, stimularea microcirculației, stimularea circulației venoase si limfatice, dar și stimularea producției de colagen și elastină de la nivelul pielii.

 

Concret, rezultatele obținute în urma Biostimulării Ultratone sunt: remodelarea corporală, reducerea depozitelor de grăsime din zonele cu probleme (talie, șolduri, coapse), ceea ce favorizează și pierderea în greutate, atenuarea celulitei, fermitatea și liftingul pielii, tonifierea musculară, dar și creșterea nivelului de energie.

Contraindicații Tratamentul de Biostimulare Ultratone:

Tratamentul de Biostimulare Ultratone este contraindicat pacienților cardiaci cu pacemakere, persoanelor cu epilepsie, femeilor însărcinate (cand fătul are peste 6 săptămâni), pacienților cu neoplazii, persoanelor cu tromboză venoasă profundă, cu boli arteriale sau infecții ale pielii. De asemenea, tratamentul este contraindicat în zonele cu varice. Ultratone se poate folosi în deplină siguranță la femeile care doresc să rămână însărcinate, dar sedințele se vor întrerupe când pacienta află că este gravidă, nu mai târziu de săptămâna a șasea de sarcină.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU BIOSTIMULARE