LPG CELLU M6 ENDERMOLOGIE

PRETURI

LPG M6 ENDERMOLAB 2

RELAXARE

SI PLACERE

Tratament endermologie lipomasaj

120 ron

Durata: 35 minute

Tratament endermologie lipomasaj

535 ron

5 sedinte

Tratament endermologie lipomasaj

999 ron

10 sedinte

Celulita este o problemă cu care, inevitabil, se confruntă aproape toată lumea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, oricât am încerca să o controlăm, tot reușește să ne dea bătăi de cap. Din fericire însă, tehnologia evoluează de la o zi la alta, devenind cel mai bun aliat în lupta împotriva celulitei.

ENDERMOLOGIA: cel mai bun tratament pentru celulită

Având la bază expertiza companiei LPG de peste 30 de ani, ENDERMOLOGIA este o tehnică inovatoare în industria frumuseții, o metodă ce reactivează în mod natural colagenul, elastina și producția internă de acid hialuronic, cu efect vizibil de întinerire, de umplere a ridurilor, de fermitate și de remodelare a conturului feței și al corpului. Tocmai din acest motiv, lipomasajul cu endermologie este probabil cel mai eficient tratament non-chirurgical din lume care ajută la tratarea celulitei și la întinerirea pielii.

Femeile sunt predispuse genetic la acumularea de grăsime și, în consecință, tind să aibă probleme încă din adolescenţă. După naştere şi odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din elasticitate și încep să apară tot mai multe probleme: grăsimea localizată, celulita, colăceii, braţele groase, bărbia dublă, şoldurile mari, burtica și sânii lăsaţi.

Lipomasajul Endermologie creşte viteza metabolismului grăsimilor, ceea ce favorizează eliminarea mai rapidă a grăsimilor din organism. În acest fel, nu numai că celulita este redusă, dar și corpul este remodelat și pierde în centimetri. În plus, Lipomasajul Erdemologie este foarte plăcut și îmbină o metodologie de mare precizie, cu efecte dovedite clinic, cu un protocol personalizat pentru fiecare pacient. Rezultatele sale pot varia de la un pacient la altul, dar, în principiu, sunt vizibile rapid, așa că Lipomasajul Erdemologie poate fi o opțiune chiar și în situațiile urgente.

Cum funcționează LPG M6 ENDERMOLAB 2?

ENDERMOLAB 2 este singurul aparat anticelulitic care a fost testat și a demonstrat că poate să producă o stimulare continuă a pielii şi a ţesuturilor subcutanate, fiind utilizat în scopuri terapeutice, de înfrumuseţare, de anti-îmbătrânire, dar şi pentru a mări performanţele atletice. Rolele sale folosesc tehnologia exclusivă LPG „Independent Motorised Rollers – IMR”. Astfel, în funcţie de sensul de rotaţie şi de viteză a rolelor independent motorizate, aparatul acționează asupra pielii în diverse zone, adâncimi și grosimi pentru rezultate optime. Aspiraţia fină ridică ţesuturile şi celulita de dedesubt, în timp de rolele creează presiune, manipulându-le în diferite direcţii, forme şi la intensităţi variate. ENDERMOLAB 2 contribuie astfel la o mai bună circulație a sângelui și a limfei, o creștere a producției de colagen, dar și o piele mai frumoasă, cu aspect uniform, un corp remodelat și tonifiat. ENDERMOLAB 2 se numără printre cele mai populare tratamente de remodelare corporală la nivel mondial. În urma unui astfel de tratament, rezultatele sunt: ameliorarea celulitei, tonifierea și remodelarea armonioasă a corpului, dar și creșterea încrederii în sine.

NOTĂ: din motive de igienă și confort, înainte de începerea tratamentelor LPG la Beauty 9 Center este necesară achiziția costumului special LPG de către fiecare client/ă.

BENEFICIILE LPG M6 ENDERMOLAB 2:

– creşterea circulaţiei sanguine şi limfatice;
– reducerea ţesutului de conexiune;
– imbunătăţirea metabolismului grăsimilor;
– stimularea producerii de colagen;
– Exfolierea tegumentului.

Contraindicatii:

 Acest tratament anticelulita este contraindicat in cazul cancerului, a tratamentelor anticoagulante, a infectiilor de piele si a altor boli hematologice. De asemenea, nu se recomanda femeilor insarcinate, persoanelor cu trombofeblita sau celor care iau corticoizi.

LPG Cellum M6 Endermolab 2:

Endermolab – Este revolutia tehnologica ce actioneaza prin endermologie si care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate. Acestea au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, a microcirculatiei si a sistemului limfatic, cu rezultate constand in pierderea in centimetri si diminuarea aspectului de coaja de portocala diminuat. Mai mult, grasimea profunda si incapatanata este eliminata, iar silueta este remodelata.

LPG Tratament Lipomassage:

Reduce depozitele adipoase tipic masculine. Rezultate: talie si abdomen subtiate, piele tonifiata.

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU LPG M6 ENDERMOLAB 2