IMPACHETARI CORPORALE

Home Tratamentele corporale Beauty 9

Impachetari corporale

PRETURI

IMPACHETARI CORPORALE

RELAXARE

SI PLACERE

Anesi Parafango Slabire, Celulita

120 ron

Durata: 45 minute

Anesi Parafango Drenaj, Fermitate

100 ron

Durata: 45 minute

Thalassalgo

100 ron

Durata: 45 minute

Cafea

65 ron

Durata: 45 minute

Ceai verde / alge marine

55 ron

Durata: 45 minute

IMPACHETARI CORPORALE:

La BEAUTY 9 veți descoperi o gamă variată de împachetări corporale, menite să ajute la îndepărtarea toxinelor, celulitei, vergeturilor și să-i redea pielii fermitatea. Pe care o veți alege?

 

ÎMPACHETĂRI CU PARAFANGO

Împachetările cu parafango de la Anesi sunt alegerea excelentă dacă vă doriți să ameliorați celulita și să vă remodelați corpul. Parafango este un amestec de ingrediente care fac minuni pentru piele: parafina, ce reține căldura și favorizează arderea grăsimilor, nămolul, bogat în minerale, care detoxifică pielea și îi conferă un aspect neted, catifelat, și cafeina, care îmbunătățește circulația sângelui și a limfei. Împreună, acestea acționează intens asupra depunerilor de grăsime din diferite zone ale corpului, iar rezultatele pot apărea încă de la primele împachetări cu parafango.

BENEFICIILE ÎMPACHETĂRII CU PARAFANGO

Eliminarea celulitei și a vergeturilor, remodelarea și tonifierea corporală, atenuarea durerilor articulare.

ÎMPACHETĂRI CU THALASSALGO

Algele marine au fost dintotdeauna apreciate pentru rolul lor în industria cosmetică (și nu numai). Așa că nu e de mirare că, atunci când e vorba despre frumusețe, toată lumea își îndreaptă atenția asupra lor. Thalassalgo este un complex puternic de alge marine, cu efecte extraordinare pentru piele. Algele accelerează arderea grăsimilor și eliminarea toxinelor, au proprietăți antiageing, antiinflamatoare și antireumatice, stimulează circulația sangvină și combat retenția apei în organism. Astfel, împachetările cu Thalassalgo sunt cea mai bună soluție dacă vreți să atenuați celulita, dar și să vă tonifiați corpul.

BENEFICIILE ÎMPACHETĂRII CU THALASSALGO

Ameliorarea și prevenirea apariției celulitei, detoxifierea pielii, remodelarea și tonifierea corporală.

ÎMPACHETĂRI CORPORALE CU CAFEA

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute tratamente cosmetice pentru slabire si pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Cafeina este celebră pentru antioxidanții puternici pe care îi conține, dar și pentru proprietățile antiinflamatoare și diuretice. Tocmai din aceste motive, împachetările cu cafea se numără printre cele mai cunoscute tratamente cosmetice pentru slăbire și pentru îmbunătățirea aspectului pielii.

Împachetarea cu cafea este o metodă eficientă pentru a detoxifica organismul și a ameliora probleme precum celulita, vergeturile, retenția de apă (grație proprietăților diuretice, cafeina elimină surplusul de apă din țesuturi). Totodată, este un tratament energizant, revigorant, des utilizat de persoanele care vor să slăbească în mod rapid.

BENEFICIILE IMPACHETARILOR CU CAFEA:

– eliminarea celulitei;
– detoxifiere si asigurarea fermitatii pielii;
– pierderea in centimetri si in greutate;
– drenaj limfatic si eliminarea apei din tesuturi;
– reducerea vergeturilor;
– activarea circulatiei sangvine si reglarea permeabilitatii capilarelor;
– relaxare si detensionare;
– conferirea de minerale optime pentru organism.

CONTRAINDICATIILE IMPACHETARILOR CU CAFEA:

Persoanele care sufera de: boli ale pielii, afectiuni cardiovasculare, diabet, spasmofilie, epilepsie, afectiuni tiroidiene si afectiuni respiratorii grave. Nu pot face impachetari cu cafea nici persoanele care au alergii la cafea sau care au interdictii medicale cu privire la consumul de cafea.

ÎMPACHETĂRI CU CEAI VERDE:

Spre deosebire de împachetările cu cafea, care energizează pielea, împachetările cu ceai verde hrănesc profund epiderma, catifelează pielea și stimulează eliminarea grăsimilor și a toxinelor din organism.

 

Ceaiul verde este recunoscut pentru cantitatea mare de polifenoli, cei mai puternici antioxidanți, cu proprietăți de combatere a radicalilor liberi, de stimulare a proceselor metabolice celulare și a circulației sangvine, de protejare a pielii de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.

 

Mai mult decât atât, ceaiul verde conține din belșug teofilină, echivalentul cafeinei din cafea, care contribuie semnificativ la arderea grăsimilor. În consecință, un tratament cu ceai verde este extrem de eficient în suprimarea apei și a toxinelor din țesuturi, dar și în prevenirea îmbatrânirii pielii.

 

BENEFICIILE IMPACHETARILOR CU CEAI VERDE:

– slabire FORTE si uniforma , eliminarea depozitelor de grasime;
– eliminarea excesului de apa din organism, drenaj si detoxifiere;
– energizarea organismului si reducerea stresului;
– reducerea celulitei cu pana la 40% este vizibila dupa un tratament de 10 sedinte;
– tratarea vergeturilor: daca sunt mature, respectiv albe, acestea se diminueaza, iar daca sunt rosiatice, ele dispar complet;
– imbunatatirea circulatiei sanguine;
– prevenirea imbatranirii premature.

CONTRAINDICATIILE IMPACHETARILOR CU CEAI VERDE:

Persoanele care sufera de boli ale pielii, afectiuni cardiovasculare, diabet, spasmofilie, epilepsie, afectiuni tiroidiene si afectiuni respiratorii grave nu pot efectua impachetari cu ceai verde.

ÎMPACHETĂRI CORPORALE CU ALGE MARINE:

Împachetările cu alge marine se numără printre cele mai populare tratamente corporale și asta pentru că oferă o varietate de beneficii pentru piele.

 

Algele marine contribuie la atenuarea celulitei, tonifiază, catifelează, detoxifică și oferă mai multă elasticitate pielii. În plus, acestea aduc un aport de vitamine și minerale, care hrănesc și protejează pielea, fiind esențiale pentru sănătatea organismului nostru.

BENEFICIILE ÎMPACHETĂRI CU ALGE MARINE:

Atenuarea celulitei, remodelarea și tonifierea corporală, hrănirea și catifelarea pielii

Centrul Beauty 9

Simon Bolivar 9, Et. 1, Ap. 2, Interfon 2, Sector 1, Bucuresti

Trimite un mesaj

contact@beautynine.ro

Suna acum

0729 241 200

FA-TI O PROGRAMARE

PENTRU IMPACHETARI CORPORALE